16 Aralık 2014 Salı

5 Ülke 5 Şehir (Disneyland)

5 Ülke 5 Şehir (Disneyland)





30 OCAK2015CUMAİZMİR - DÜSSELDORF – LÜKSEMBURG

Sabah saat 09:30'da İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde görevlilerimizle buluşuyor ve Check-In işlemlerimizi tamamladıktan sonra SUNEXPRESS HAVAYOLLARI'na ait XQ 958 sefer sayılı uçağımız ile 11:30'da Düsseldorf'a hareket ediyoruz.Yaklaşık 3,5 saatlik bir uçuşun ardından, yerel saat ile 13:55'de inişimizi ve pasaport kontrolünü takiben Lüksemburg’a doğru yola çıkıyoruz. Varış ve konaklama Lüksemburg'daki otelimizde.

31 OCAK2015 CUMARTESİ LÜKSEMBURG (METZ) – PARİS

Sabah kahvaltımızın ardından kuzeyin Cebelitarık'ı diye adlandırılan doğal kale görünümündeki Lüksemburg'da
yapacağımız TÜMMİSAFİRLERİMİZ İÇİNÜCRETSİZ şehir tanıtımturumuzda;panoramik olarak Kirschberg platosuna kurulu yeni şehir ve AB binaları dışında tarihi merkezdeki dükalık sarayı, meclis ve bakanlık binaları, Anayasa, II.Guillaume ve Silah meydanları, Adolphe Köprüsü, Notre Dame katedrali görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Metz gezimiz için Metz'e hareket. Fransa'nın Kuzeydoğusunda Lorraine bölgesinin merkezidir Metz. Birçok Ortaçağ anıtı ve kentin surları ile etkileyici bir tarihi doku, yemyeşil bir doğa ve nehir boyunca uzanan bu şehirde yapacağımız panoramik turun ardından Paris’e doğru yola çıkıyoruz. Paris’e varışımızın ardından otelimize transfer ve yerleşme. Konaklama Paris’teki otelimizde.

01 ŞUBAT 2015 PAZAR PARİS (SEINE NEHRİ - MONTMARTRE - SACRE COEUR)

Sabah kahvaltımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Paris panoramik şehir turumuz. Rivoli Caddesi, Vendome Meydanı, Notre Dame Kilisesi, Eiffel Kulesi, Zafer Anıtı, Opera Binası, Louvre Müzesi, Orsay Müzesi, Concorde Meydanı, Champs Elysees, Trocadero Meydanı şehir turumuz sırasında göreceğimiz yerler arasındadır. Öğleden sonra dileyen misafirlerimiz ile birlikte yarım günlük Seine Nehri, Montmartre Tepesi, Sacré - Coeur gezimize katılıyoruz. Nehirdeki tekne gezimizin ardından günümüzde halen bohem yaşamın devam ettiği "Ressamlar Tepesi" adıyla bilinen Montmartre Tepesi'ne gideceğiz. Burada Sacré - Coeur'ü (Kutsal Kalp Kilisesi)
gördükten sonra, ressamların mekan tuttuğu Tertre meydanında kısa bir serbest zaman veriyoruz.Molanın ardından otellerimize dönüş ve serbest zaman. Konaklama Paris'teki otelimizde.


02 ŞUBAT 2015 PAZARTESİÇARŞAMBAPARİS (DİSNEYLAND / LİDOSHOW)

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile tam gün Disneyland Turu
(DİSNEYLAND TURUNU ÜCRETSİZ ALMA İMKANINI SORUNUZ); Bu turumuzda otobüslerimiz ile ulaşacağımız Disneyland Paris Theme Parc’ta Walt Disney’in ünlü kahramanları sizleri bekliyor, Pamuk Prenses, Pinokyo, Peter Pan gibi masal kahramanları ile karşılaşabilmek, muhteşem fil Jumbo’nun kanatlarında havalanmak ve Karayip Korsanları'nın hazinelerinin korunduğu mağaralarda dolaşabilmek, hayaletler şatosunda gizem ve korkuyu yaşayabilmek, uzay gemisi ile uzayda seyahat etmek için işte size unutulmaz bir fırsat. Akşam saatlerinde otobüslerimiz ile geri dönüş yolculuğu.Akşam dileyen misafirlerimiz ile Paris gecelerinin dünyaca ünlü kabaresi Lido'da şampanya eşliğinde muhteşem Lido Show'u izleme imkanı ve Paris «by night» turu. Konaklama Paris'teki
otelimizde.



03 ŞUBAT 2015 SALI PARİS (NOTREDAME) – BRÜKSEL

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Notre Dame Katedrali gezimiz. Bu turumuzda, Gotik mimarinin en önemli eserlerinden sayılan Victor Hugo’nun ünlü “Notre Dame’ın Kamburu” eserine de ilham kaynağı olan Notre Dame Katedrali’ne gidiyoruz. Burada yapacağımız gezinin ardından Eiffel Kulesi'nin 2. katına çıkış ve serbest zaman. Bu noktada kahvenizi yudumlarken şehrin muhteşem manzaralarını
izleme imkanı. Turumuzun ardından Brüksel'e doğru yola çıkıyoruz. Şehre varışımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZİÇİN ÜCRETSİZ Brüksel şehir tanıtım turumuz. Şehir turumuzda Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon evleri, Grand Place, Atomium ve Heysel Stadyumu görülecek yerler arasındadır. Brüksel'de vereceğimiz serbest zamanın ardından otelimize transfer ve yerleşme. Konaklama Brüksel veya Brugge'daki otelimizde.


04 ŞUBAT 2015ÇARŞAMBABRÜKSEL - (BRUGGE) – AMSTERDAM

Sabah kahvaltımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Brugge turumuz için hareket ediyoruz. Kuzeyin Venedik'i olarak bilinen Brugge - Bruges, Avrupa'nın en güzel şehirlerinden biridir. Ortaçağda en parlak dönemini yaşayan Avrupa ticaretinin vazgeçilmez limanlarından olan şehir, aynı zamanda Burgonya Dükalığı'na da başkentlik yapmıştır. Kanalları, iyi korunmuş binaları, Burg ve Markt meydanları, Beffroi, Kutsal Kan Kilisesi, 14.yy dan kalma belediyesi ile kendinizi bir film setinde ya da masal diyarında hissedeceğiniz, 2000 yılında UNESCO Dünya Mirası listesine girmiş bu şehirde geçireceğimiz serbest zamanın ardından Amsterdam’a hareket. Keyifli yolculuğumuzun ardından kanalları, tarihi mekanları, dünyaca ünlü müzeleri ile dünyadaki en muhteşem küçük şehirlerden biri olan Amsterdam'dayız. Rehberlerimiz eşliğinde yapacağımız TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Amsterdam panoramik şehir turumuz sırasında yel değirmeni, Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Yeni Kilise, Çiçek Pazarı, Rembrandt Meydanı, Kırmızı Fener Mahallesi ve Eski Kilise görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından otelimize transfer. Konaklama Amsterdam yakınlarındaki otelimizde.

05 ŞUBAT 2015 PERŞEMBE AMSTERDAM (GRAND HOLLAND)

Sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz ile birlikte Grand Holland turumuz. Bu turumuz sırasında Barış ve
Adaletin şehri Den Haag, sahil beldesi Scheveningen, Rotterdam ve Mavi – beyaz (delft blue) çinileri ile ünlü Delft kenti göreceğimiz yerler arasında. Turumuzun ardından geri dönüş ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.

06 ŞUBAT 2015CUMAAMSTERDAM(MARKEN-VOLENDAM) - KÖLN- İZMİR

Sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimizle Marken - Volendam gezisi. Bu gezimiz sırasında eski bir balıkçı kasabası olan Volendam'da tarihi evleri ve limanı gezebilir, eskiden ada olan Marken kasabasında kır yaşamı hakkında fikir sahibi olabilir, Volendam'da Hanengli balık ekmeklerin tadına bakabilirsiniz. Turumuzun ardından Köln'e hareket. Akşam saatlerinde TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ kısa Köln şehir tanıtım turumuz. Almanya'nın en
eski kentlerinden olan şehirde çan kulelerinin yüksekliği ile tanınan ünlü katedral, alışveriş caddesi Hohe Strasse ve
yaya bölgesi, Rhein Nehri Köln şehir turumuz sırasında görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından
dönüş yolculuğumuz için Köln Havaalanı'na transfer. Check in işlemlerimizin ardından gece 01:30'da kalkacak
SUNEXPRESS Havayolları'na ait 189 kişilik, XQ 983 sefer sayılı, Boeing 737-800 uçağımız ile geri dönüş yolculuğu. İzmir'e varış ve bir başka CANDOĞAN TURİZM organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşma.
İSTEĞE BAĞLI KÜLTÜR TURLARI

(1)SEINE NEHRİ - MONTMARTRE - SACRE COEUR € 60.-
(2)MARKEN VOLENDAM € 65.-
(3)GRAND HOLLAND € 90.-
BÜYÜK FIRSAT
27 ARALIK’A KADAR 4* KAYITLARINDA 3 ADET KÜLTÜR TURUNU ALANLARA HEM 80 EURO İNDİRİM HEM DE DİSNEYLAND TURU ÜCRETSİZ…
EĞLENCE PROGRAMI
-LIDO SHOW TURU € 120.- (2-12 Yaş € 80.-)
-DİSNEYLAND € 95.- (2-12 Yaş € 75.-)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder