16 Aralık 2014 Salı

İspanya Turu

İspanya Turu



Sömestr Turlarının incisi İspanya turuna şöyle bir göz atın bakalım.

25 OCAK 2015 PAZAR İZMİR - İSTANBUL – BARSELONA
24 Ocak'ı 25 Ocak'a bağlayan gece yarısını 3 saat geçerken saat 03:00'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde görevlilerimiz ile buluşuyor ve Check-In işlemlerimizi tamamladıktan sonra TÜRK HAVA YOLLARI'na ait TK 2305 sefer sayılı uçağımız ile 04:20'de İstanbul'a hareket ediyoruz. Saat 05:25'de varışımızı takiben, saat 08:05'de kalkacak TÜRK HAVA YOLLARI'na ait TK 1853 sefer sayılı uçağımız ile İspanya'yı kapsayan gezi programımız için Barselona'ya hareket ediyoruz. Yaklaşık 3,5 saatlik bir uçuşun ardından, yerel saat ile 10:50'de inişimizi ve pasaport kontrolünü takiben rehberlerimiz eşliğinde TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ yapılacak panoramik Barselona şehir turunda Plaza De Catalonya,Sant Jaume Kilisesi, MontJuic, Cristobal Colon anıtı, Battlo Evi ve Mila ev yapıları, ünlü bitmeyen Kilise Sagrada Familia görülecektir. Şehir turunun ardından serbest zaman. Otelimize transfer ve yerleşme. Konaklama Barselona'daki otelimizde.
26 OCAK 2015 PAZARTESİ BARSELONA (ANDORRA) 
Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile birlikte Barselona'ya 3,5 saatlik mesafede bulunan dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan Andorra Prensliği ekstra turumuz için hareket ediyoruz. Çok dağlık bir bölgede kurulmuş olan Andorra kenti tüm ziyaretçilerine vergiden muaf alışveriş imkanı sunmaktadır. Özellikle kozmetik ve tekel ürünleri, elektronik eşyalar çok uygun fiyata alınabilmektedir. Andorra'da geçirilen keyifli saatlerin ardından akşam saatlerinde geri dönüş. Konaklama Barselona'daki otelimizde.
27 OCAK 2015 SALI BARSELONA (GİRONA - FİGUERES - SALVADOR DALİ – LAROCA OUTLET)
Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman veya dileyen misafirlerimizin katılımı ile ekstra olarak yapılacak olan Girona, Figueres ve Salvador Dali Müzesi gezisi. Tur esnasında önce tarihi Girona şehrinde San Feliu kilisesi, Santa Maria katedrali meydanı, mimar Eiffel'in demir köprüsü, Yahudi Mahallesi, La rambla görüldükten sonra ressam Salvador Dali'nin yaşadığı Figueras'a varıyoruz. Figueras kasabasının Dali'ye tahsis ettiği, İspanya'nın en çok ziyaretçi çeken ikinci ama en ilginç müzesi olma özelliği taşıyan Teatro -Museo Dali gezimizin ardından dönüş yolunda La Roca Outlet'te dünyaca ünlü markalara ait ürünleri uygun fiyatla satın alabilme imkanı.Barselona'ya geri dönüş. Konaklama Barselona'daki otelimizde.
28 OCAK 2015 ÇARŞAMBA BARSELONA - VALENCİA –ALİCANTE
Sabah kahvaltımızın ardından Alicante'ye doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ panoramik Valencia gezimiz. İspanya'nın 3.büyük şehri olan Valencia; ılıman kıyı iklimi sayesinde açık hava yaşamı ve gece hayatıyla ünlüdür. Bu güzel şehirde yapacağımız keyifli gezimizin ardından Alicante'ye doğru yolumuza devam ediyoruz. Alicante'de yapacağımız TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ panoramik şehir turunun ardından otelimize varış. Konaklama Alicante yakınlarındaki otelimizde.
29 OCAK 2015 PERŞEMBE  ALİCANTE –GRANADA
Sabah kahvaltımızın ardından Endülüs Bölgesi'ne doğru yola çıkıyoruz. Keyifli bir
yolculuğun ardından öğleden sonra Granada'ya varıyoruz. Varışımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZpanoramik Granada şehir turumuz. Turumuzun ardından isteğe bağlı olarak gerçekleştirilecek Alhambra Sarayı’nın bahçeleri gezimiz. XII. ve XIII.yüzyılın izlerini bu günlere taşıyan bu şehirde yapacağımız şehir turunda, dantel zarafetiyle oyulmuş mermerlerin arasından süzülen Alhambra Sarayının Generalife Bahçeleri görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer ve yerleşme. Konaklama Granada yakınlarındaki otelimizde.
30 OCAK 2015 CUMA GRANADA- SEVİLLA (FLAMENKO)
Sabah kahvaltımızın ardından Sevilla'ya doğru yola çıkıyoruz. Keyifli bir yolculuğun ardından Sevilla'ya varış. Sevilla'da yapacağımız TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ panoramik şehir turunda, Mudejar tarzı veranda ve salonlarıyla adeta bir mücevheri andıran Alcazar Sarayı ve Büyük Cami'nin minaresi olarak inşa edilen bugün aynı yerdeki Santa Maria Katedrali'nin çan kulesine dönüştürülen Giralda'sı göreceğimiz yerler arasındadır. Yine nehrin kıyısındaki şehir duvarlarının bir parçası olarak inşa edilmiş Altın Kule, ve Carmen Operası'ndaki rolü ile ünlenen 1929 yılından bu yana üniversite binası olarak kullanılan eski tütün fabrikası şehir turunda göreceğimiz diğer yerlerden birkaçı. Expo'1992 ile çehresi değişen şehirde fuar alanı ve her ülkenin fuar için kendi mimarisini ön plana çıkararak yaptığı pavyon binaları hayranlık uyandırıcı. Turumuzun ardından otelimize transfer ve yerleşme. Akşam dileyen misafirlerimizle ekstra Flamenko gecesine katılma imkanı. Konaklama Sevilla yakınlarındaki otelimizde.
31 OCAK 2015 CUMARTESİ SEVİLLA - (CORDOBA) – MADRİD
Sabah kahvaltımızın ardından Madrid'e doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZCordoba gezimiz. Yapacağımız Cordoba şehir turunda şehrin önemli yapıları ve Musevi çarşıları göreceğimiz yerler arasındadır. Bir sanat medeniyetidir Endülüs... Şu an hala tüm ihtişamıyla ayakta duran Kurtuba Ulu Camii de bu sanat medeniyetinin canlı örneklerinden biridir. Dileyen misafirlerimiz giriş ücretini ödeyerek yapımı 200 yıl süren ve Mekke Camii'nden sonra dünyanın en büyük Camii olan Kurtuba Camii’ni gezebilirler. Bu eserlerin işlemelerindeki incelik dünyada eşine az rastlanır niteliktedir. Cordoba'da geçirdiğimiz etkileyici saatlerin ardından Madrid'e doğru yolumuza devam ediyoruz.Konaklama Madrid'deki otelimizde.
01 ŞUBAT 2015 PAZAR MADRİD (TOLEDO)
Sabah kahvaltımızın ardından rehberlerimiz eşliğinde TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ panoramik Madrid şehir turumuz. Yapacağımız şehir turunda göreceğimiz yerler arasında, şehrin en önemli yerlerinden Mayor Meydanı, Puerto Del Sol, Cibeles ve Neptunos alanları, Alcalas Girişi, Retrio Parkı,boğa güreşlerinin yapıldığı Plaza Ventas ve Atocha Tren Garı, Santiago Bernabeu Stadı, Gran Via ve Don Kişot Parkı,Kraliyet Sarayı bulunmaktadır. Şehir turunun ardından serbest zaman veya dileyen misafirlerimizin katılımı ile gerçekleştireceğimiz ekstra Toledo turumuz. Madrid'e 1,5 saat mesafede yer alan Toledo, 1987'den beri UNESCO'nun tüm şehri açık hava müzesi olarak kabul ettiği dünyanın tek şehridir. Tarihte Müslümanlığın, Museviliğin ve Hıristiyanlığın bir arada yaşadığı kültür merkezi Toledo'da görülecek yerler arasında; İspanya'nın en büyük 3 katedralinden biri Toledo Katedrali, San Martin Köprüsü bulunmaktadır. Toledo'da geçireceğimiz keyifli saatlerin ardından Madrid'e geri dönüş. Konaklama Madrid'deki otelimizde.
02 ŞUBAT 2014 PAZARTESİ MADRİD - İSTANBUL – İZMİR
Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman ve rehberlerimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğumuz için Madrid Havaalanı'na transfer. TÜRK HAVA YOLLARI TK 1860 sefer sayılı uçağımız ile 17:55'de İstanbul'a hareket, yerel saat ile 23:05'de İstanbul'a varış ve TK 2354 sefer sayılı uçağımız ile saat 01:30'da İzmir'e hareket, 02:35'de İzmir'e varış ve başka bir CANDOĞAN TURİZM turunda buluşmak üzere vedalaşma.
İSTEĞE BAĞLI KÜLTÜR TURLARI
(1) ALHAMBRA SARAYI’NIN GENERALIFE BAHÇELERİ € 65.-
(2) GİRONA-FİGUERES-SALV.D.M.+LA ROCA OUTLET € 85.-
(3) TOLEDO TURU € 65.-
(4) ANDORRA TURU € 70.-

BÜYÜK FIRSAT
4 ADET KÜLTÜR TURUNUN KAYIT ANINDAPAKET OLARAK ALINMASI HALİNDE EKSTRA TURLARDA ERKEN REZERVASYON iNDiRiMLERi. ***70€-****135€

FLAMENKO GECESİ   50 € 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder