16 Aralık 2014 Salı

İtalya Turu

İtalya Turu



31 OCAK 2015 CUMARTESİ İZMİR – MİLANO
Sabah saat 07:15'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı İÇ HATLAR Terminali'nde görevlilerimiz ile buluşuyor ve Check-In işlem-lerimizi tamamladıktan sonra PEGASUS HAVAYOLLARI'na ait, PC4211 sefer sayılı uçağımız ile saat 08:45'de İstanbul (SAW)'a hareket ediyoruz.Varışımızı takiben saat 11:40'da kalkacak PC705 sefer sayılı uçuşumuz ile Milano'ya hareket ediyoruz. Yaklaşık 3 saatlik uçuşumuzun ardından Milano/Bergamo Havalimanı'na varış. Pasaport kontrolünü takiben Milano'ya transfer ve TÜM MİS-AFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ panoramik şehir turumuz. Çekici olmaktan ziyade şık, yaratıcı olmaktan ziyade varlıklı bir şehirdir Milano.Şüphesiz İtalya ekonomisinin can damarı ve İtalya'nın en görülesi şehirlerinden biridir. Yapılacak olan Milano şehir turunda, şehrin politik ve sosyal hayatının merkezi Galleria, sivri tepeli kuleleri, çan kuleleri ve heykelleri ile muazzam Duomove La Scala Ti-yatrosu görülecek yerler arasındadır.Vereceğimiz serbest zamanın ardından otelimize transfer ve yerleşme.Konaklama Milano yakınlarındaki otelimizde.

01 ŞUBAT 2015 PAZAR MİLANO (VERONA -GARDA- SİRMİONE) – VENEDİK
Sabah kahvaltımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Verona - Garda - Sirmione turumuz için hareket.İlk du-rağımız Verona. Yapılacak olan Verona şehir turunda tarihi arena, Erbe Meydanı,Dükler Sarayı, Dante Meydanı, Scaligeri Kilisesi ve Juliet'in evi bulunmaktadır. Ardından İtalya'nın ve Avrupa'nın en büyük göllerinden Garda Gölü'nün kıyısında muhteşem doğası ve kale içi ile Sirmione Kasabası gezisi.Gezimizin ardından Venedik'e doğru yola çıkıyoruz.Otelimize varışın ardından konaklama Padova yakınlarındaki otelimizde.

02 ŞUBAT 2015 PAZARTESİ VENEDİK
Sabah kahvaltımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Venedik şehir turumuz.Dünya üzerinde görebileceğiniz en sihirli mekanlardan biridir Venedik.Denizin ortasına kondurulmuş muhteşem yapılardan oluşan ve üzerinden geçen yüzyıllardan Etkilenmeden günümüze gelen bu güzel şehir, insanın görmeden ve içinde yaşayıp o nemli havasını solumadan gözünde canlan-dırabileceği bir yer değildir. Rehberlerimiz eşliğinde yapılacak panoramik Venedik şehir turunda ünlü San Marco Bazilikası ve Mey-danı,Dükler Sarayı,Canale Grande,İç Çekme ve Rialto Köprüsü görülecek yerler arasındadır.Şehir turunun ardından serbest zaman. Konaklama Padova yakınlarındaki otelimizde.

03 ŞUBAT 2015 SALI VENEDİK - FLORANSA - (PİSA) – MONTECATİNİ
Sabah kahvaltımızın ardından aşktan tarihe, politikadan sanata İtalyanları İtalyan yapan tüm özellikleri yaşatan muhteşem şehir Floransa´ya transfer ve TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ şehir turumuz. Şehir turunda görülecek yerler arasında, yapımı yüzyıllar sürmüş ünlü Duomo (Santa Maria Del Fiore), Vaftizhane ve cennetin kapıları olarak adlandırılan rölyeflerle süslü kapısı, Senyörlük Sarayı,şehri bölen Arno Nehri’nin üzerindeki en eski köprü olan “Ponte Vecchio”,adeta bir heykel müzesi görünüm-ündeki ünlü Signoria Meydanı bulunmaktadır.Tur sonrası vereceğimiz serbest zamanın ardından,TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ, Floransa'yı boydan boya ikiye ayıran Arno Nehri'nin denize döküldüğü Pisa şehrinde Piazza dei Miracoli (mu-cizeler meydanı),Vaftizhane, Katedral ve Katedralin Çan Kulesi olarak yapılan dünyaca ünlü eğik Pizza Kulesi'ni görüyoruz.Akşam saatlerinde Monte Catini yakınlarındaki otelimize varış.Konaklama otelimizde.

04 ŞUBAT 2015ÇARŞAMBAMONTECATINI (SİENA) –ROMA
Sabah kahvaltımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Siena gezimiz.Kahverengimsi, kızılımsı tuğladan evleri, dar sokakları,parke taşları,lüks mağazaları,sevimli kafeleri, Ortaçağ'da yapılan at yarışları (Palio) ile ünlü UNESCO’nun dünya kültürmirası listesindeki Siena şehrinde Piazza del Campo (Campo Meydanı),Senyörlük sarayı,Torre del Mangia (Mangia Kulesi), Duomo, Accademia Chigiana görülecek yerler arasında.Gezilerimizin ardından Roma'ya transfer ve otelimize yerleşme,konaklama Roma’daki otelimizde.

05 ŞUBAT 2015 PERŞEMBEROMA
Sabah kahvaltımızın ardından, TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ, tarihte ve günümüzde dünyanın en çarpıcı ve en güzel kültür merkezlerinden İtalya'nın başkenti Roma şehir turumuz. Roma için, kent o kadar fazlasıyla güzel ki ilham perilerine pek iş düşmüyor derler. Yapılacak Panoramik Roma şehir turumuzda, Colosseum, İspanyol Merdivenleri, Trevi Aşk Çeşmesi, Piazza Venezia, Vittorio Emmanuelle Anıtı, Roma Forumları, Via Del Corso, Vatikan Cumhuriyeti (dışarıdan), San Pietro Bazilikası görülecek yerler arasında. Turumuz sonrası serbest zaman. Konaklama Roma’daki otelimizde.

06 ŞUBAT 2015CUMAROMA(NAPOLİ - POMPEİ)
Sabah kahvaltımızın ardından TÜM MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ Napoli ve Pompei gezimiz. Antik dünyanın hiçbir zaman
tamamen ortadan kaybolmamış birkaç Avrupa kentinden biridir ve tarihte "Öğle Güneşinin Ülkesi" diye bilinir Napoli. Napoli'de
yapacağımız kısa şehir tanıtım turumuzun ardından Pompei gezimiz. Roma'nın tüm zengin aristokrat ve nüfuslu insanlarının
yerleştiği Pompei döneminde zenginliğin, eğlencenin ve kumarın merkeziydi ve M.S. 79 yılında bir anda patlayan Vezüv Yanar-dağı'nın etkisiyle dakikalar ile ölçülebilecek bir sürede hayat o anki haliyle durdu ve kent 6 m'lik küllerin altına gömüldü.Rehberimiz eşliğinde yapacağımız tarihi Pompei gezimiz sonrası geri dönüş. Konaklama Roma’daki otelimizde.

07 ŞUBAT 2015 CUMARTESİROMA- İZMİR
Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte Roma Fiumicino Havalimanı'na transfer.
Check-In işlemlerimizi tamamladıktan sonra PEGASUS Havayolları'na ait, PC536 sefer sayılı uçuşumuz ile saat 14:40'da İstanbul (SAW)'a hareket ediyoruz. 18:10'da varışımızı takiben saat 19:55'de kalkacak PC122 sefer sayılı uçuşumuz ile İzmir'e hareket ediyoruz. İzmir'e varış ve başka bir CANDOĞAN TRAVEL turunda buluşmak üzere vedalaşma.
FİYATA DAHİL !!!
ŞEHİR GİRİŞLERİ + ŞEHİR KONAKLAMA
VERGİLERİ + VAPORETTO FİYATA DAHİL !..
BÜYÜK FIRSAT
8 ADET TUR FİYATA DAHİL !
1)VERONA-GARDA-SiRMiONE 2)MİLANO 3)ROMA 4)FLORANSA 5)PiSA 6)SiENA 7)VENEDiK 8)NAPOLİ ve POMPEİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder